home English Tracks Toše Proeski – Тајно Моја (Tajno Moja) Lyrics

Toše Proeski – Тајно Моја (Tajno Moja) Lyrics

Song Info: Presenting you Toše Proeski – Тајно Моја (Tajno Moja) Lyrics.

Toše Proeski – Тајно Моја (Tajno Moja) Lyrics

[Текст за песната “Тајно Моја”]

[Строфа 1]
Твојот лик јас го сонам како икона
Нежна, блиска, далечна
Моја прва платонска
Љубов чиста како солза
Сега кога пораснав
Сфатив што си ти

[Рефрен]
Дојдов пак, тајно моја
Ѕвезда праќам, да те повика
Ништо не е сменето
Шушка молика
Темно е, тајно моја
А во душа светат фенери
Се што имав заложив
Да ти пеам под пенџери

[Строфа 2]
Дали си уште сама?
Дали тагуваш?
Дали исто чувствуваш?
Морав да ги дофатам
Сите висини на светот
За да сепак откријам
Што ми значиш ти

[Рефрен]
Дојдов пак, тајно моја
Ѕвезда праќам, да те повика
Ништо не е сменето
Шушка молика
Темно е, тајно моја
А во душа светат фенери
Се што имав заложив
Да ти пеам под пенџери

[Завршеток]
Да ти пеам под пенџери

This is the end of the Lyrics

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *